Vem sa Mamma?!

Jo, Vincent såklart! I fredags (25/9-09), detta är stort! =D, sa Vincent mamma på riktigt. Gissa om jag blev lycklig då.

Nu säger han mamma jätteofta och i olika sammanhang typ "mamma! var är du" "mamma ta upp mig från sängen"  "där är mamma" så det växlar mellan glada mamma och ledsna mamma, mest ledsna. Haha men det är riktigt kul faktist. Det är ju en av sakerna man längtar efter att få höra sitt barn säga.  Men det är mycket mycket svårare att stå emot när han skriker från sängen "Maamma maaamamama!" än bara skrik.

Var tvungen att dela med mig av detta och framförallt komma ihåg själv =D

Han säger faktiskt "babbaaba, vvbavva" ofta när han ser Jesper så "pappa" sitter nog också snart.

Jaha

Har glömt att anmäla mig till högskoleprovet, suck! Så nu kan jag inte göra det förens i vår. Känns ganska surt faktiskt. =(

Annars så rullar det på här hemma. Vi har varit sjuka en sväng men är friska nu det är bara jag som fortfarande hostar lite och snorar men inget mer så det är skönt.

Har världens goaste son här hemma som sa "Hej" igår =D. Supergulligt!

Ska se till att bilduppdatera lite har inte haft ork att föra över bilder till datan bara mn det är snart fixat.

Jag älskar

Vaknar.
Hjärtat gnyr från sitt rum. Vill ha välling och tröst.
Går upp, smeker sonen ömt över håret. Varm välling sugs ned med stora ljudliga klunkar. Inte riktigt nöjd ändå. Mammas famn är det som gäller.
Tar upp den lilla barnakroppen i min famn, andas in den ljuvliga doften av bebis.
Klappar och kysser det finaste jag har medan jag viskar kärleksord och nynnar en visa. Genast slappnar han av. Blir tung i mina armar.
Läggs ner mellan mamma och pappa. Trygg, lugn, älskad.
En sekund plirar han mot mig för att se att jag finns kvar, där nära honom. Lägger en beskyddande arm runt.
Ensam vaken. Lycklig och trött far jag mot drömmarnas land...

Official

Vincent har länge rest sig upp mot bord och så. Senaste 2 veckorna så ska han ställa sig upp emot Allt! Idag har han även lärt sig att gå utmed bord, heelt otrolig är han. Slutar aldrig att förvånas över mitt älskade hjärtas stora framsteg. Han är verkligen en sådan bekymmerslös bebis så go och glad jämt, förstår inte hur man kan va så glad, gosisen!

Öpnna förskolan blev det idag, trivs som fisken i vattnet gör han, ja menar det är ju sång massa sång. Och musik det tycker Vincent mycket om. Så kul att se hur han tystnar och är stilla(!) så fort man sjunger eller det spelas någon musik han gillar, som mozart. Han älskar mozart (till pappas stora besvikelse) =D!

Nu är det dags att lägga Vincent och se på SYTYCD!

RSS 2.0