Sunny day!



Lovely väder här hemma. Tog en prommis efter dagislämning imorse och det får bli en till efter hämtning. Hoppas solen lyser då med.

Söker jobb och har ätit lunch precis. Viggoskrutt sover tungt.
Ska ta och slå in ett par julklappar här hemma. Jag har köpt ett superfint inslagningspapper, rött med vita prickar... :)

ViggoVince julklappar är snart klara, det saknas bara ett varsitt påslakan som ska inhandlas på hemtex i dagarna sedan är vi klara med klappar till dem. En julklapp till kusin Pontus kvar och varsin till mina småkusiner William och Nathalie. Älskar att slå in och ge gåvor! :)

1:a Advent!




Ett stycke gosunge sover middag




Sitta, krypa, åla...







Mina fina ♥

Viggo får vara med och leka med sin nya bil... :)


Underbara Pontus!





Helt fantastiska ögon på en helt underbar kusin som har helt fantastiska föräldrar!

Just nu!


Jul i vårt hus


granen är opyntad än så länge

Namnkalas


Ja jag vet en vecka har gått men skitsamma här kommer bilder från Viggos dag




Viggos fina tårtor som Lisa gjort







Vi hade en superdag! Det var kul att träffa så mycket släkt och vänner och Viggo fick så mycket fina presenter. Tusen tack allihop!

Dagen D

Haha nej, skämt åsido. Idag är det namnkalas för vår minsting som gäller. Släkt och vänner kommer snart så time to go! :D

Håll i er!

Hoppas hoppas hoppas...

Dagens


Hemma efter dagens äventyr. Lämnat på dagis, promenerat med grannen, åkt till tumba, åkt tåg till s-tälje, äit lunch med älsklingsJesper och åkt hem igen.  Nu ska jag snart hem till mina svärföräldrar där min stora lillkille befinner sig.

Rose

Ikväll blir det hemmagjord Pizza och rosévin :)

November 2009


Var Vincent 9 månader fyllda och höll på att lära sig gå



Världens goaste lilla solstråle hos sin fina pappa


Vi berättade även om graviditeten och att det snart skulle komma ett syskon


Tänk att det var lilla älsklingsviggo som låg därinne då...

Yep yep

Har haft morfar på besök idag till Vincents stora lycka men han saknade nog sin mormor för han pekade på dörren och ropade mormor några gånger. Nu sover han min gullis och lille Viggo ska snart sova han med. Viggo är världens goaste o bara hänger med. Underlättar verkligen när man har en halvtrotsig snart 2åring här hemma... :)

Imorgon måste jag och Jesper fixa klart all text och faddergåvorna till namnfesten. Sedan blir det bullbak på lördagen så att det mesta blir klart.

Kväll hos oss

Fixa tvätt, byta blöja

 

To survive fall/winter

Candles are a must!


Här har ni...


En bild iaf. Han sitter nu o har gjortdet  i en vecka ungefär. Men lite ostadigt är det ju fortfarande... :)


Blir så trött...

Hade spelat in en film på Viggo när han sitter, laddar upp den och sen när den är klar så är hema bilden helt suddig. Lite irriterande...Så nu skiter vi i filmen när man ändå inte ser något... :(

Älskling: Vincent vägde 9180 och var 71 lång

Tisdag

Shit vilket väder! Hua!
Idag var det dagis dag för Vincent och vi traskade dit imorse. Eller jag, Vincent åkte vagn o Viggo hängde på magen i bärselen. Stora V sprang lyckligt in och var superglad över att vara tillbaka på dagis (förra veckan var vi hemma o båda två har haft o har fortfarande ögoninflammation). Sedan tog jag o Viggo bussen ner till BVC för att väga,mäta och få 5 månaderssprutan. Allt gick super, Viggo är nu 70 cm lång och väger 7850g. Han log och charmade sköterskan som vanligt. Fick spruta, skrek, blev tröstad, log mot henne igen. Cool kille!

Nu har jag tända ljus och bara myser inne innan vi ska ut igen och hämta hem Vincent.

Viggo 5 månader!

Igår blev vår lillkille 5 månader. Han börjar bli stor!
Jämförelsebilder med brorsan i samma ålder här nedanför. Är de något lika tycker ni?
(klicka på bilderna för att göra dem större)


Vincent - Viggo

Nyfödd


1 månad


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader

Risigt


Här hemma råder sjukstuga. Vincent har fått ögoninflammation och är hängig. Viggo hostar och jag har bihåleinflammation -  väldigt mycket huvudvärk. Usch och fy hatar när vi är risiga. Vincent blir nog hemma hela vevkan som han ser ut det är lika bra så han får ta igen sig ordentligt.

Igår tog min lillebror körkort. Så jäkla duktig är han! Körkort är enligt min mening det bästa du kan göra för dig själv. Det ger frihet och självförtroende samt en massa ansvarskänsla. Vuxenpoäng!

Han åt middag med oss igår och vi kollade True Blood en stund innan han skulle vidare. Älskar min bror! ♥


RSS 2.0