Däckade


Sedan fredagnatt har vi legat däckade i magsjuka. Vincent åkte ju på det redan onsdagnatt men nu slog den alltså ut resten av familjen också. Lille Viggo har kaskadkräkts typ överallt och jag o Jesper mår så jäkla dåligt. Igår var vi helt borta och jag svimmade av en lång stund pga energibrist. Det enda positiva med det här är att vågen visar - 3 kg sedan i torsdags...


Återkommer när vi mår bättre...

Gnällfritt

Viggoskrutt är ju bara för söööt. Nyss stog han vid tv-bänken och tittade bak på mig han tittade och tittade och jag pratade med honom o sen ser jag hur han vinkar med sin lilla hand haha gullunge. Idag har han bara skrattat och varit glad, ätit bra och suttit snällt i vagnen en timme då vi gick prommis. Perfekt dag med andra ord ;) speciellt eftersom hans mamma hunnit söka jobb också :)

Vincent har varit hos hotell Blomsters och vilat upp sig. Han fick magsjuka igårkväll och spydde hela kvällen samt lite på natten. Jespers pappa skulle ha passat honom för jag var tvungen att ringa lite jobbsamtal så han tog honom trots magsjukan och jag är evigt tacksam. Det skulle inte varit så kul för honom att ha vara hemma heller då han är så ynklig och vill vara i famnen o så pockar en jobbig leksugen lillebror på uppmärksamheten. Så detta var en bra lösning nu får han vila sig och titta på Nicke nyfiken ifred.


Viggo i vagnen

Lets go!

Vecka 1: -1,5

Måndagkväll


Pustar ut efter en riktigt jobbig dag. Nu sover gull(skrik)ungarna däremot så nu tar vi nya tag :). Älskling är på thaiboxning (första gången) haha så det ska bli kul att se vad han säger när han kommer hem.

Nananana


Bästa helgen på länge... Klackar och party på lördagen och underbara familjen på söndagen. Svårslaget!

Magic

Det är något magiskt att bära liv. Två liv har vuxit i min mage, två underbara mirakel. Våra små kärleksbarn som blivit så stora och förgyller våra dagar. Vad lyckligt lottad jag är att ha er i min familj!


Stormagen några dagar innan Vincent kläcktes..


Vincent några dagar gammal..


Viggo någon timme gammal


Min fina underbara bebis




Sjuklingar

I söndagsnatt började det för mig här hemma. Spydde som en gris hela natten och även på måndagen. Mådde skitdåligt och fick inte behålla någon mat. Sen kom febern och ont i kroppen så inga roliga dagar har vi haft. Nu har det vänt men har riktigt ont i magen och ont i kroppen fortfarande, känner mig svag och så. Usch tycker att vi/jag har haft vår släng av magsjuka redan för denna säsong så nu får det räcka. Viggoskrutt har fått medicin mot förkylningsastma (inte konstaterat att han har det) idag och förshoppningsvis ska den dumma hostan han dragit på släppa de närmsta dagarna.

Tråkig uppdatering från oss men så är det ibland. Imorgon hoppas jag att vi mår super så att vi orkar åka till södertälje och shoppa lite presenter till fina kusinen som fyller 1 år, kompisen Izabella som blir 1 år, Angelica som pluggat färdigt och ska ha fest samt till Monica som fyller 30 och ska ha fest. Verenda helg framöver är uppbokad med fest och kalas men det är bara roligt :)

Ikväll ska vi skicka ut inbjudningar till Vincents 2 årskalas. Min stora fina kille, kan inte förstå hur dessa två år gått så fort!
Vincent 1 år!

Mamma, (Viggo i magen, Vincent och Gudmor Josefin




Tröttmössa

Så jädrans trött idag! Körde crosstrainern halvtimme i onsdags och igår blev det spinning/core en timme på gymmet. Idag värker hela kroppen skönt men är i stort behov av vila så det blir lungt i helgen och så kör vi på måndag igen. Jesper slutar lite tidigare idag o när han kommer hem så ska jag sova en stund så man orkar läggning och helg :)

Trevlig helg på er!





V som i Världens finaste Vincent

Min blivande 2-åring (1 månad kvar). Världens finaste kille.






7+1

7 månader och en vecka gammal är min lillälskling idag. Lilla Vincentkopian, han börjar bli så himla lik Vincent. Väldigt egen såklart med till utssendet så synd det mycket väl att de är syskon. Han har även börjat flörta (kisar med ögonen och ler så mycket han kan). Syns på bilderna längst ner på sista bilden syns även hans två små tänder :)

Nedanför: Bilder på Vincent 7 mån och Viggo 7 mån.
















I veckan...


Vincent brukar hoppa ner i Viggos säng på morgonen o så vaknar de till o leker där i tills frukosten är serverad. De tittar på bussen utanför och leker med ljusstaken.



Min idol... :)


Viggo fick klara order att han minsann skulle sitta bak i vagnen när Vincent körde bil. Men han ser ju inte direkt ledsen ut för det

Fina fina barn♥


Nu blandar vi sommarbilder och julbilder lite hejvilt här, men vad gör det...



Ja han gillar ju djur min fining... På andra bilden ser man ett lyckligt leende haha sötis.


Kusinerna äter fika hos fastermoster Malin. Dessa två är som brorsor.


Klätterapan på mammas julklapp - crosstrainer


Finkusinerna...


Min ljuvliga bebis ♥

RSS 2.0