Soft söndag

Snart är det sista augusti, dagarna och veckorna flyger fram. Vincent röjer gärnet här hemma, sitter aldrig still ;). Både i förrgår och igår har han somnat på mitt bröst det var jättelänge sedan han gjorde det så jag blev alldeles nostalgisk ocg vågade inte röra mig, var så rädd att väcka honom då. Han har blivit så stor. Igår så frågade jag Jesper vart Vincent var (han skulle hålla koll på honom) och Jesper svarar att "han leker på sitt rum" alltså hur låter det? Som ett stort barn. Jag blev nästan gråtfärdig haha. Vincent hade krypit in till sitt rum och satt sig ch lekt där, länge.

Just nu är Jesper och spelar golf och jag är hemma med en lite gnällig Vincent. Nu måste jag gå han ropar här!

Filmtajm


Snart har torsdagen gått, redan. Dagarna och veckorna går sjukt fort.

I tisdags var vi på öppna förskolan. Vincent röjer verkligen iaf i jämförelse med de andra 6 månaders bebisarna. Han kryper iväg och tar leksaker som någon annan har i handen, han vill stå hela tiden så han drar andra bebisar i kläderna för att ställa sig mot dem samt är allmänt excited bland andra barn = mycket att passa. Jag måste typ säga: Akta era barn! Haha nejdå så illa är det inte, han vill bara leka men eftersom han är mer än de andra barnen där så blir det lite tokigt ibland. Man får se till att han har kortklippta naglar bara så går det bra. Han försökte pussa sin tjejkompis Evelina också, så sött. Man såg riktigt ömheten i hans blick innan han öppnade munnen och tog tag i henne, gullisarna.

Efter Öpfs så var vi i väg till BVC och vägde,  vågen stannade på 9790 så ungefär 9800 g. Inte 10 kg än alltså =).

I helgen ska jag och Jesper iväg på grillfest så lilla bus ska spendera kvällen och natten hos sin farmor. Det kommer nog att gå jättebra man ser att han känner igen henne och känner sig trygg hos dem så det känns väldigt bra. Annars är vi bara 10 min därifrån och kan ta oss hem om det behövs. 

Nu sitter Jepser och blänger på mig här, det är nämligen filmdags och han tycker jag ska stänga ner datorn.
Godnatt söta ni
Kram

Vincents dop 15/8-09!


Igår döptes vårt lilla hjärta i Grödinge kyrka. En massa släktingar och vänner kom för att dela Vincents dag med oss.




Bada måste man göra innan =)


Gudmor fixar mamma innan


Pappa Jesper hällde upp dopvattnet - Vincent ville gärna ha den fina guldskålen =D


Tillbaka i mammas famn, nydöpt!


Släkt o vänner =)


Fyra-generationskort; Mormor, "Onni", Vincent och mamma


Glad Moffa och Presentbord!



Tack alla underbara som kom och tack för mycket fina gåvor!

TGIF


Oh vad härligt med freeedag! Älskar fredagar verkligen. Idag blir det en soft dag med iskaffe på balkongen och självklart en del spring efter min lille vilding A.k.a Vincent. Pappa Jesper slutar tidigt så vi ska åka iväg en sväng när han kommer hem.

Lilla skrutten 6 mån

Grattis Vincent på halvårsagen!
Idag blir min lille kille 6 mån. Tänk att ett halvår redan har gått! Helt otroligt...=D

RSS 2.0