Shrimps


Rökta räkor blir det till middag för mig och älsk idag. Fredagsmys!

Latmask


Usch vad jag känner mig lat idag. Orkar ingenting. Hade tänkt att dammsuga och städa men jag orkar verkligen inte. Vill bara sova...

Får ta mig i kragen och börja diska lite smått...

Oj oj oj


Så säger Vincent ofta här hemma. Han låter som en gammal gubbe som reser sig från fåtöljen. Oj:et används flitigt efter att ha "tappat" glaset eller tallriken på golvet. Haha gullunge!

Försöker hitta på något till middag ikväll. Just nu lutar det åt att min älskling får bestämma någon utemat typ greken eller något. Lyxa till det sådär en helt vanlig torsdag :)

Vincent ska sova hos son farmor imorgon och jag o Jesper måste ta tag i mitt CV, sälja massa grejer på Tradera och skriva klart texten om Viggo som ska läsas upp på namnfesten. Jag ska scrappa klart fotot på Viggo som ska ges till hans faddrar och hitta på någon present... Mycket att göra med andra ord men det är bara kul.

Viggo ligger här bredvid och leker, min lilla sötnos. Han är otroligt bortskämd med pussar, speciellt från sin storebror. Oj vad Vincent ska pussas o kramas och så säger han alltid åhh Giggo med sin lenaste stämma.
Syskonkärlek


Vincent Spanien






Denna bild är för härlig




Love ♥

I torsdags kom de hem mina älsklingar. Som jag längtat! De hade haft det jättebra tillsammans. Badat och ätit gott o softat. Mycket välbehövligt för min man som inte är den bästa på att koppla av om man säger så. Han ska gärna försöka hinna med så mycket som möjligt på kort tid och det är inte alltid bra. Så denna resa var bra för honom :)

Jag och Viggo har lämnat Vince på dagis och nu somnade lillV precis. Jag ska ta några minuter och bara andas. Det är mycket just nu i tankar och saker som ska göras. Nu är det dags att börja söka jobb (skriva CV och personligt brev) samt fixa Viggos namnkalas och träna. Men det ska nog hinnas med tror jag, till helgen iaf.

Körde spinning igår men det var ingen höjdare. Jäkla nageltrång och tråkigt pass så jag tänkte att jag ska gå på danspasset istället och se hur det är. Då slipper jag ju iaf min nageltrång... :/

Härlig tisdagkväll!


Våran lillkille börjar bli stor. Han vänder sig hela tiden från rygg till mage som om han aldrig gjort annat. Han vill verkligen inte ligga på rygg :)








Sådärja!


Viggos duktiga mamma har städat och tvättat idag. Nu luktar det skurmedel och tvättmedel här hemma. Mmmm finns ingen härligare doft! Lite tända ljus på det och så blir det tacorester till middag. Sedan somnar lillälsklingen och jag ser på Desperetes o Cougar town. Lovely tisdag! :)

Min fina Viggo


Klockan tio gick vi upp idag. Så j*kla slönt med sovmorgon mmmm love it!
Väntar på att min lillskrutt ska somna så jag kan duscha sedan får vi se vad vi gör resten av den här dagen.

Igår var vi på öppnis med kusin Pontus och mamma Elin. Vi käkade lunch ihop innan och tog en härlig prommis ner till öpf. Så vi hade supermys!

Viggo sov och sov i sin vagn när vi var påväg hem så han fick sova ute på balkongen en stund medan hans mamma läste tidning.

Vi har tagit bort Viggos liggdel i vagnen så nu får han sitta istället och det uppskattas mycket!









Familjemys ♥

Vi har haft en jättemysig dag hos farmor o farfar idag. Hågelbybesök och prommis i det vackra vädret. Fika ute medan alla tre barnen sov. Stek, potatis och en gudomlig sås till middag. Härlig söndag med andra ord! Vi fick vår bil såld idag vilket var jätteskönt för snart är vi ägare till den här fina



Imorgon åker min man och älsklingsVincent till spanien med Js pappa. De kommer såklart ha det jättekul och mysigt men tomt för mig blir det allt. Jag har ju min Viggo, tur det! :)

Godmorgon Freeedag!

Här hemma är det soft morgon som gäller. Viggo sover (vaken nu) och vi (mamma, Vincent) myser. En kopp te och tre dinkelmackor med ost är dagens frukost, har hört att man får äta frukost framför tv:n när det är fredag så det gör vi nu ;)

Tog jättefina kort på mina killar när de busade med sin pappa igår. Så himla kul att Viggo är lite mer "med" nu och förstår bus.




Godmorgon Viggo






















Ny design!

Så ny bloggdesign gjord av bästa Anna. Lite trevligare och himla kul att få in Viggo på ett hörn också. För nu är han ju här, sedan 4 månader tillbaka ;)

Mindre rolig dag med spiralinsättning och mensvärk på det men men. Nödvändigt ont skulle man kunna säga. Nu är det i varje fall gjort så nu blir det inga fler bebisar. Eller man ska aldrig säg aldrig men det dröjer mååånga många år i fall vi skulle skaffa en till.

Barnen sover och här är det tv-tittande som gäller. Ska snart ta en kopp te. Lanske lyxar jag till det med en skorpa till, vi får se.

Ursäkta röran..

..vi bygger om! Välkommen tillbaka lite senare!
/Anna & jessica

För fem år sedan...

För fem år sedan förändrades mitt liv totalt! Något fruktansvärt hände och det får jag leva med för resten av mitt liv. Jesper och jag har gått igenom allt tillsammans och blivit mer sammansvetsade och starkare efter den händelsen. Vi har kommit så långt och fått två underbara barn ihop. För fem år sedan hade jag precis börjat gymnasiet. Helt sjukt vad tiden går och hur mycket som har hänt under tiden. Det är svårt att säga hur det jag varit med om påverkar mig idag. Men varje gång jag tittar mig i spegeln så blir jag ständigt påmind. Jag vill behålla en positiv stämning här på bloggen och vill därför inte skriva så mycket mer om detta men det skulle vara konstigt att inte nämna det denna dag. Förut delade jag upp mitt liv i "före 10:e Oktober 2005 och efter 10:e Oktober 2005". Många dåliga saker har hänt efter denna dag men det har också hänt väldigt mycket bra saker. Nu finns Vincent och Viggo i mitt liv och det är jag otroligt tacksam över. Vi är starka, vi har gått vidare, vi har klarat oss, vi lever!

Åh neeej!


Nu är Viggos öroninflammation tillbaka...
Hela morgonen har han varit jätteledsen och otröstlig. Så himla jobbigt och synd om honom! Men det är väl bara att börja vänja sig för snart börjar ju vintern och då kommer det säkert en hel del baciller hem. Idag är vi hemma och kurerar oss. Pappa J åkte nyss och storhandlade och vi andra är hemma. Det är otroligt skönt att handla själv och gå i lugn o ro så han har det nog jätteskönt :).
Imorgon är det måndag och slut på skön helg, oh nooo!

Fredag och framtidsplaner


Fredag idag så otroligt skönt! Vi är hemma och har en soft dag idag. Filmtittande och lek är det som gäller. Vincent saknar nog sin pappa ganska mycket för imorse vart han jätteledsen när pappa J gick till jobbet och stod länge o grät efter honom. Pappa är bäst enligt Vincent, oj vad han skiner upp när han ser sin pappa :).

Nu börjar det bli dags för mig att söka jobb och Jesper ska vara pappaledig. Kommer bli jättemysig för honom och för barnen att få vara så mycket med sin pappa. Allt hänger ju på när och om jag får jobb men vi hoppas iaf att Jesper ska kunna vara hemma ifrån april nästa år.

(Vincent har numer börjar att säga farmor och mormor också. Inte bara favoriterna morfar och farfar ;). Igår ropade han mammo, Viggo, Goggus, pappa, mommo så snart kan han nog hela stora familjen).

Viggo


Nu vände sig lillskrutten från rygg till mage. Han ligger och rullar från sida till sida och vände sig till mage. Från mage till rygg har han kunnat ganska länge nu. Åh han är så duktig! :D
Igår var vi på BVC och vägde lite. 7235 väger han nu och är 67 cm lång (Vincent vägde 8250 och var 69 cm lång när han var lika gammal). Viggo var på sitt allra bästa humör och charmade sköterskan såklart ;)
Hon var väldigt impad av att han var så aktiv och "med" och frågade om han vände sig någonting (något de inte brukar fråga förens vid 6 månader men hon gissade att han redan kunde). Haha vilket skrytinlägg det blev men man måste ju skryta om sina duktiga gullisar ibland också :)






Bättre och bättre...

Nu är jag gräsänkling i två dagar. Jesper åkte iväg på seminarium med jobbet imorse så idag har vi fått klara oss själva :)
Det har gått jättebra! Tog en prommis med min svägerska o lillkusinen till Salem och sedan åkte jag ner till tumba o fixade ögonbrynen sen åkte jag hem igen med sällskap och hämtade V från dagis.
Vi käkade hos svärisarna och jag fick barnvaktshjälp så jag kunde handla lite (hade varken smör eller mjölk hemma...). Vi åkte hem efter ett tag och jag la Vincent 21.10 och guess whaat?! Han har inte komit upp ur sängen en endaste gång. Jippie! Så jag njuter lugnet (Viggo sover också) och har sett både DH och nu cougar town.
Ska ta o krypa ner bredvid Viggo efter programmet är klart.

Godnatt alla rara!

Making progress


Pappa nattade Vincent sedan sprang han upp en gång. Mamma tog i handen och la ner honom i sängen igen. Puss och stoppa om sedan sov Vincent och har inte kommit upp. Framsteg!


Stora killen ♥

Vi har börjat lägga Vincent i hans stora säng nu (växasängen) då han häromdagen bestämde sig för att klättra ur sin spjälsäng. Det slutade i smärta och tårar för hans del så det är lika bra han vänjer sig at sova i stor säng. Det gick jättebra, han var uppe några vändor men somande tillslut fast drömde en mardröm någon timme senare och fick ligga bredvid pappa istället. Inatt la Jesper tillbaka honom i hans säng och han vaknade och gick upp själv och kom in till mig och Viggo o fick välling. Jätteduktig är han och vi hoppas såklart att vi kan ställa undan hans spjälis snarast.


Mamma läser godnattsaga

Gullungar



I lördags vart vår lille prins 4 månader. Stor kille nu! Och idag fick han smaka lite potatis/palsternacka för första gången och han gillade det faktiskt men vatten var ingen höjdare :)

Storebror 4 månader




Lillebror 4 månader






RSS 2.0