Ny frisyr


Jag måste ha världens snällaste mamma!
För igår tog mamma hand om lillen åt mig medan jag fick håret sommarfixat. Han fick följa med henne till jobbet och tanterna där var ju självklart överlyckliga ;). Han är en riktig goding min Vincent.

Övrigt under helgdagarna har vi haft gäster på middag och gått på bio så nu är det faktiskt skönt att veckan kommit igång tycker jag. Få lite vardag igen =).

På fredag fyller min käre bror 18 år så det blir såklart jättekul och trevligt att fira honom på lördagen!

Nu-dags för en powerwalk!

Imse, vimse...


Var på BVC idag och vägde vår lilla stora skrutt, 7910 gram tung och 67 cm lång. Alltså har Vimse gått upp 700 g på 2 veckor och vuxit 1 cm. Jag måste erkänna att jag inte hänger med... alls. Han växer som ogräs. Skulle bara vilja stoppa tiden ibland och hinna med lite. Ändå vill man ju se den underbara utveckling som ständigt sker. Det är lite bittersweet det där!

Jag kan fortfarande inte förstå det ibland men tänk att just jag är mamma till Vincent, att jag får följa hans framsteg, att jag får trösta honom när han är ledsen, att jag får vagga honom till sömns. Det är verkligen ett previlegium att få vara mamma och inget man kan ta för givet. Nej nu ska jag ta och ge min lilla älskling en puss och smeka honom över pannan.
Godnatt!

Härligt!

Åh så skönt. Har kört ett spinningpass idag och det var så uppfriskande och härligt! Jag fick en stund för mig själv då jag kunde rensa tankarna och få ur mig all gammal irritation som bara legat där =). Ska se till att köra nästa pass på torsdag med mamma, måste bara fixa nya skor först. Nu sitter jag välförtjänt i soffan och tar en bit 81% -ig choklad, Anthon Berg är bäst!

Kram

Balkong och vagn uppdatering





En helt perfekt sommar/semester och shoppingvagn.
Dessutom så kan vi klicka fast bilbarnstolen i vagnen, så smart!



Frisk

Idag måt Vincent bra igen. Skönt! Han skrattar och busar med mamma och vill gärna nypa tag i mammas näsa, hårt. Man tror inte att de kan göra en illa men j*klar vilka nypor han har den lille. Samtidigt är det ju så mysigt när han känner på näsan, munnen, ögonen och håret när han är trött och vill mysa. Då struntar man helt enkelt i att det gör ont.

Nu ligger buset på mage här bredvid och tränar nacken efter att ha sovit i nya vagnen på balkongen. Snart dags för mammas dagliga té sedan ska lillen äta. Kram

Cranky


Lilla älsklingen har fortfarande feber =( inte så hög däremot men han är väldigt påverkad ändå. Trött, vill inte äta så mycket och gnällig. Kände att jag var tvungen att ringa  vårdguiden idag då det var 4 dagar sedan han fick sprutan och febern inte försvinner. Fick prata med en sjuksköterska som sa att han förmodligen fått ett virus så febern berodde inte på sprutan längre. Det enda vi kan göra är att amma och avvakta så får vi se. Längtar tills min lilla goding är sitt vanliga jag igen!

Btw så har Jesper har vart iväg och köpt utemöbler idag, ska ta bilder på det och visa er senare.

Happy sunday!

Gullunge

Nu ligger Vincent nedbäddad med feber =( tyvärr. En reaktion på sprutorna. Han har fått panodil så vi håller tummarna att han lyckas sova hela natten och vaknar feberfri imorgon.

Tänkte jag skulle bjuda på en liten video, helt underbar!

Stora killen...


Idag var det då dags för 3-månaderssprutan. Gick väldigt bra faktiskt , bättre än förväntat. Han var så duktig skrek när han fick den men blev lugn och glad igen då det var över. Skruttisen väger nu 7,2 kg och är 66 cm lång. Jag hade gissat att han skulle väga 6,8 för det känns inte som att han blivit så mycket tyngre men det hade han, haha stora killen. Att han har växt på längden var ju inte direkt oväntat, hans små fötter ligger utanför allt; famnen, lilla hundkorgen, skötbordet. När ska det sakta ner undrar jag, han bara växer o växer, snart är han inte så liten längre plutten.

Jag kände mig så trött idag så vi tog en 2-timmars nap jag och lillis, skönt! Nu läser mamma tidning och Vincent ligger bredvid o snackar massor. Trevlig lill-lördag! =D

Kina

Måste berätta att idag åker min pappa till Kina, häftigt! Jag hoppas han får en jättetrevlig resa tilsammans med sin kompis.

Ska hålla mamma sällskap så fort jag blivit någorlunda frisk. Har snart varit sjuk en vecka nu och jag hatar det verkligen. Vincent var lite slö igår och sov mycket så antagligen fick han också någon liten bacill i sig som nu är borta. Men vi hoppas iaf på några sköna promenader nästa vecka eller ännu hellre nu i helgen.

Titta, han skrattar!

Lyckligare kan man nog inte vara idag, dagen då mitt älskade barn skrattade högt för första gången. Ett långt bubblande skratt efter bus med mamma. Tre långa skratt fick jag och det var det vackraste jag någonsin hört!


RSS 2.0