Visby

Nu är vi äntligen här i underbara Visby! Solen och värmen kunde inte ha kommit mer lägligt. Efter tacomiddag och lite vinpimplande så upptäckte jag något helt otroligt - jag hade inte viftat med händerna runt öronen på hela dagen/kvällen. Det finns inga mygg! Inga getingar! Helt underbart, jag verkligen hatar dem. Så nu njuter jag helt enkelt ännu mer =)

Soliga hälsningar från oss i Visby!

Visby i bilder


Pappa kör vagnen - Vincent på restaurang


Hallå där!


Skön sovstil... =) - I soffan med mamma, mamma är trött ;)


Gröt är ju supergott tycker Vincent


Mormor och mamma i botaniska trädgården


Katthammarsvik


Vincent får känna sanden mellan tårna för första gången,
det var mysigt tyckte han!




Tillbaka

Så nu är vi hemma igen efter en intensiv helg. Vi har haft det riktigt mysigt och roligt i värmland.

Men vi blir inte långvariga hemma för redan på onsdag ska vi iväg till gotland med mamma, pappa, faster med familj och farmor. Riktigt kul ska det bli.

Idag åkte vi och fixade tänderna hos min farbror som är tandläkare, skönt att få det gjort. Det har blivit lite mycket bilåkande bara känner jag haha. Men imorgon ska jag gå långpromenad till öppna förskolan och träffa lite andra bebisar och mammor, superkul!

Hoppas du också haft en fin midsommar!

Midsommar i bilder


Säger hejdå till farmor


Midsommarkransen


Vicky min syssling och Jesper


Vincent med sin gudfar och snygga morbror Mathias


Packning

Ja nu håller vi på att packa här hemma. Eller jag rättare sagt. Vincent ligger mest o leker. Kan inte fatta att det är såå mycket att packa till en bebis. Och vi ska bara vara borta 3 dagar!

Jättekul ska det bli iaf, kul o träffa släkt och kul att fira midsommar lite på riktigt. Är man hemma blir det ju ingen midsommarkrans direkt.

Det är så härligt att se Vincents utveckling den senaste veckan. Han ligger och rullar runt och leker själv, vilket betyder att jag hinner göra saker hemma. Som nu har jag fixat tvätt inför resan och plockat och packat utan ett knyst från honom. Skönt och kul att han blivit mer självständig. Det är så kul att se när han ligger på mage o inte vill ligga så mer så skriker han inte utan helt enkelt bara rullar ett halvt varv, så är han på rygg igen. Haha gosisen!

Måste berätta att vi köpte en hoppgunga igår, jag är helt säker på att Vince kommer att gilla den. För får han stå i knät hos någon så börjar han direkt att hoppa. Han är aldrig still längre min stora kille!

Jaa

5 minuters-metoden börjar ge resultat. Igår när Vincent skulle sova för natten så la vi ner honom i hans säng. Han gnällde inte ens låg bara o pratade för sig själv o 10 min sedan vart det tyst. Han somnade alltså utan att hålla mamma eller pappas hand. För några dagar sedan hade han gallskrikit tills man tagit upp honom men Jesper är lite tuffare än mig och orkar stå emot gråten. Så orkar man bara stå emot så går det ju uppenbarligen bra. Vincent är tvungen att lära sig att mamma o pappa inte kommer springande vid minsta gnäll. Vi försöker ju vänja av honom vid mat på natten och det går också bättre o bättre. Nu vill han inte äta förens runt 5-6 på morgonen. =D Happy mama!

Måste...


Är så glad över min nya kamera, den är verkligen helbra. Så kul med fina bilder, äntligen! Haha var bara tvungen att meddela detta. =)

VMVB


Dagen har inte haft mycket att erbjuda förutom en massa mys med värdens underbaraste Vincent. Jag gjorde "djur-ljud" för o se hur han reagerade. Alltså skällde som en hund, mjauade, lät som ett lamm och som en ko haha han höll på o garva ihjäl sig. Jättekul var det tyckte Vincent =D!


Vincents favorit är helt klart dockan Ruben som han fick av sin farmor


Idag fick han även ligga utan blöja och lufta lite, skönt tyckte en supernöjd Vincent!



Mys och sovdag


Dagen har bestått av filmtittande och massa mys. Vincent har även tagit igen sig mycket från igår och sovit massor. Skönt. Han är duktigt på det, att sova mycket då han är sjuk eller det har varit mycket intryck. Vilket är jätteskönt då han inte blir så gnällig utan en väldigt glad bebis dagen efter.


Mys hos mamma sedan mys hos pappa






Sedan dags för lite lek


Mer mys och lilla V vill jättegärna trycka på de roliga dataknapparna


Det var allt från oss idag.
Ha en skön söndag så kickar vi igång en härlig midsommar vecka imorgon.


Bilder från igår


Invigde min nya kamera igår som jag fick av Jesper och hans familj.


Farmor, lika glad som alltid! - Finaste Jesper.


Jätteglad hos morbror!


Pratar och skrattar med morbror - Leker med leksak hos mormor


Måste även tacka min gudmor Gunilla och hennes Bengt så hemskt mycket för den fina leksaken till Vincent och det underbart vackra hantverket vi fick.

Tack!


Jättetrevlig dag igår med släkt o vänner då vi firade att jag fyllt 20. Jag fick så mycket fina presenter och vi åt väldigt god mat. Vincents underbart snälla mormor och morfar hjälpte så mycket och passade honom senare på kvällen så mamma och pappa kunde umgås med vänner i lugn o ro.

Tack tack min fina familj för gåvorna jag fick igår, och prsentkortet jag fick några dagar innan av mamma o pappa!

Ändrade planer


Idag var jag och plutten på BVC vi vägde och mätte, 8300 g och 69 cm lång. Han har börjat att äta nu på nätterna ibland bvcsköterskan menar att han inte behöver det. Hehe tycker jag och Jesper också så från och med inatt så ska det vara slut på nattätandet. Vi får se hur det går då vår lilla kille kan låta vääldigt mycket, speciellt när han inte får som han vill. Men men vi hoppas på det bästa.

I morgon ska vi bjuda på lunch-middad då jag fyllt 20. Hoppas att ett mirakel sker inatt så det blir sol imorgon. Vi bestämde oss igår att vi ska upp på släktträff i Torsby nästa helg så vi åker upp på torsdagen. Kul o se vad Vincent tycker om att bila länge. Känns jättekul att åka upp faktiskt. 

Träff

Idag stod sista föräldragruppsträffen på schemat, så jag och Jesper gick ner till BVC och träffade andra mamas och bebisar. Känns tråkigt att det var sista gången, det är så kul o träffa andra med barn som är lika gamla. Så vi var några som bestämde oss för att gå till öppna förskolan imorgon. Känns härligt med en promenad imorgon också samt ta den stora långa storvretsbacken upp till öppna förskolan =).



Gullisen är mycket fokuserad


Lilla sjuklingen i förrgår

20 år


Idag fyller jag 20 år =D. Konstigt att man inte känner sig äldre men skönt att inte vara tonåring längre. Förkylning är påväg bort och jag känner mig mycket bättre. Vincent hostar fortfarande men är mycket bättre också. Dock har han lite feber som inte vill ge sig=(.

Så nu ska vi bara njuta av dagen som tyvärr inte bjuder på särskilt fint väder. Sen ska jag se till att jag får en god födelsedagsmiddag här ikväll =)

Snart 4 mån



Såå lik sin pappa.


Busar med "Onni"- I mammas famn




Lille sjuklingen



Sjuka igen...

Ja nu är vi sjuka igen både jag och Jesper och tyvärr har Vincent åkt på en släng av förkylning också. Jag och Jesper mår även illa och har nog lite magsjuka för att toppa förkylningen lite =(. Vincent har feber, torrhostar och är lite täppt och hes. Så idag är det ganska skönt med lite skitväder så man har anledning att bara vara inne o kolla film typ ;). Hoppas hoppas att detta går över fort så vi alla är fit for fight till helgen då vi ska bort till växjö.



Juni!

Välkommen Juni!
Vad glad jag är att sommaren äntligen är här. Som vi längtat! Nu väntar roadtrips till växsjö, gotland, landstället i ödeshög och obestämda ställen. Förhoppningsvis kommer vi få se mycket av Vincents utveckling också. Kanske kommer han att sitta i sommar, kanske kommer han att sträcka upp armarna mot oss, kanske kommer han lära sig krypa. Vem vet. Helt säkert är ändå att med sommaren kommer känslan av lugn och glädje.


Njut dagen och vårt fina väder.

RSS 2.0