Stupid head!


Onsdag idag och min huvudvärk börjar äntligen att släppa. Igår vaknade jag med en hejdundrande huvudvärk och det var bara att ringa hem Jesper. Men nu har jag fått sova och tagit igen mig så jag mår mycket bättre.
Ska försöka få in en shoppingdag med kära besvägerskan och gullePontus här någon dag. Helst imorgon.
På söndag ska vi till badhuset med hela familjen. Myys! Undra vad Vincent säger om att bada i varm pool :)

Jobböverlevnad för pappa J






















Vi ses snart pappa
/ ViggoVince





Hur söta?!



Planering...


Vi har bestämt saker för Viggos namnkalas nu ikväll. Vad vi ska bjuda på hur dukningen ska se ut och sånt. Skönt att veta hur vi vill göra och planera för det. Jag vill även ha en dikt om att Viggo är lillebror och få med Vincent också som är och kommer vara en sådan stor del av Viggos liv. Men hittade ingen dikt jag riktigt gillade så jag skrev en egen :). Små ändringar kanske sker så det blir grammatiskt rätt. Men jag tänkte dela med mig av den ändå.

Då jag blev stor

Jag som nyss var liten blev plötsligt stor
För i somras vart jag storebror

Gråt, skratt och massa lek
Jag har hört det kallas syskonkärlek

Dagen då jag blev stor
Den 2:a juni kom min lillebror






Helg och Val


Med tanke på de ynka två timmar jag sov inatt känner jag mig oförskämt pigg. Alla fyra delar säng just nu och pappan kan sova sig igenom det mesta vilket betyder att mamman får trösta båda barnen som vaknar och är ledsna och då blir det lite för lite sömn ibland. Men jag får ta igen mig på helgerna då J tar båda barnen om morgonen :)

Lördagen bjöd på festligheter hemma hos Angelica där x antal glas med vin slank ner. Supergoa tjejer var det där och vi hade jättekul. 03.30 var jag hemma igen och sov till 11 :). Vincent sov hos sin världsbästa faster Malin. De hade haft det jättebra!

Igår gick vi och röstade med LisaToniJennaNora och åt sen lunch ihop. Sedan träffade vi mapa och fikade. Kvällen spenderades vid tv:n och valvakan.

Sitter och funderar på vad vi ska äta ikväll...

Freedag!


Jippi äntligen fredag. Iofs har denna vecka gått fort men ändå, fredag är alltid härligt! Vincent är ju hemma måndag och fredag så idag bara myser vi. Vincent sov mellan oss inatt och imorse vaknade han på sitt bästa humör och låg länge o kramades med mig. Viggo fick väl vara med lite grann ;). Halv nio gick vi upp så det blev lite sovmorgon idag :)

Nu sover båda busungarna som båda är så gott som friska. Nu är det bara jag som är sjuk (Jesper klarar sig alltid) och hostar. Nu ska jag ta en kopp té och försöka lindra lite. Trevlig helg!






















Älskade Liten

Vi har haft sjukstuga ett bra tag här hemma nu. Efter flera falska "friskförklaringar" av lilla Viggo här hemma åkte vi ner till vårdcentralen igår. Vi kom hem med öronmedicin och antibiotika så nog var han sjuk allt :(
Lilla plutt. Idag har medicinen verkat och han är sitt vanliga jag igen. Han har ätit och ätit idag och även sovit en hel del så han har verkligen tagit igen det han inte gjort de senaste dagarna. Är så glad över att ha fått tillbaka min älskade bebis igen. Han är så mysig!






Lilla Viggo sjukling

 

Då och då blir jag lite pigg och ligger här en stund. Nu hittar jag fötterna och vill gärna smaka på dem :)

 

 

Favvostället #1


Ny kamera


Viggo sover i babysittern och hans storebror är på dagis. Mamma har hunnit med både promenad och hemmafix. Det kan man ju säga att jag inte hann igår. Fullt ös hela dagen med två snoriga och mammiga barn. Dock mår båda bättre nu så allt är bra :)

Lite bilder på våra gullungar med nya kameran

Mammamys






Pappamys









Buset







Ibland blir jag jättarg på min mamma när hon inte gör som jag vill






Men det går oftast över ganska fort






Brist på sömn...

Har vi nog hela familjen här. Förutom Vincent då, han sover alltid bra. Lilla V är sjuk och sover inget vidare och då gör inte hans mamma det heller. Två timmar har jag väl lyckats skrapa ihop inatt. Men det känns som att Viggo är på bättringsvägen för han vaknade glad och åt mycket. Så utan ork kör vi soft dag och så får vi se om Vincent kan gå till dagis imorgon.




Mysteriet löst

Viggo har varken vattkoppor eller myggbett utan virusprickar. Han har feber och är sjuk och har därför fått de där prickarna som för övrigt har gått ner och nästan försvunnit. Efter 3 timmar på akuten i förmiddags fick vi svaret.
Nu slipper vi oroa oss iaf :)


Vattkoppor eller myggbett?!








Stackars lilla skrutt!

(Hoppas det är vattkoppor för tanken på att femtioelva mygg suttit på min älsklings lilla huvud får mig att rysa och börja gråta)

Positive thinking


Viggo strular verkligen och det känns lite som att han är i en utvecklingsfas. Jättemammig och ska bäras hela tiden alternativt få min fulla uppmärksamhet jämt. Han vill bara amma på nätterna och vägrar på dagen vilket resulterar i överfulla bröst för min del. Ja lite kaos med andra ord nu när stora V är sjuk och också mammig. Men allt ordnar sig och imorgon är en ny dag.



Mammagrisen och hans mamma

Panik!


Stora V har feber och är sjuk. Han har vaknat ett antal gånger inatt och sov en stund i vår säng. Sedan ville han tillbaka till sin egen men då hittar vi såklart inte nappen. Och har vi några fler hemma? NEJ. Bara en nappjäkel finns det och den försvann. Åhh panik!! Vincent låg och grät efter sin napp och vi sprang runt som tokar 3 på natten, haha! Tillslut hittade vi en bakom soffan. Thank god!

Håller tummarna att Vincent vaknar frisk nu och kan gå till dagis imorgon. :)

Hej soliga söndag!


Solen lyser idag och man vill bara ut. Det är dock väldigt kallt ute nu och det är höst i luften så vantar och mössa på.

Vincents första dagisvecka är avklarad och inskolningen gick helt perfekt. Han kommer att gå tisdagar-torsdagar från 9-14. Måndagar och fredagar är han hemma med mig och Viggo. Talet börjar riktigt lossna nu för Vincent och det kommer fler och fler ord ur den lilla munnen. Gissar på att vi kommer få sår i öronen framöver med tanke på hur mycket han babblar. Under vaken tid är det inte många minuter han är tyst.

Imorgon börjar Jesper jobba efter tre veckors ledighet. Det känns både sorgligt med skönt. Nu börjar vardagen igen och det är skönt med rutiner.

Nu ska vi snart ut på en tur!

Viggo 3 Månader!


Älskade gulliga underbara sötnötiga Viggo




Han har redan fått en 3 månaderspresent lite för tidigt och han ääälskar den. Sover med den hela tiden.
Tack snälla mormor, morfar och morbror!

Välkommen september


Idag var det min tur att få vara med Vincent på dagis. Åh så kul det var att se honom med de andra barnen och hur han klarade lunchen och sömnen. Jesper lyckades få honom att sova på madrass där igår det gjorde ju inte jag idag tyvärr. Men men i övrigt gick allt super.

Viggo var ju förstås inte med. Han var med sin pappa och de var nere till BVC för vägning, mått och vaccin. Han fick rspruta i båda låren :( men det gick bra och ingen feber än sålänge :). Han väger nu 6580g och är 64 cm lång. Vincent jämföring: 7200g, 69 cm. Viggo ligger i lä helt klart!

För övrigt har jag fått massa pussar och världens största kram idag av min store son. Oj jag nästan grät av lycka. Han är ganska snål med kramar om man säger så.

-6kg visar vågen och imorgon är det 3 veckor sedan vi började :D

RSS 2.0