Gott nytt år!


Ja det märks kanske att bloggen inte är prio just nu och jag är ledsen för det. Skulle vilja hinna med den mer men just nu har det inte gått. Vill önska er ett gott nytt år! Nu är det snart 2011, nytt år och nya möjligheter :).

2010 har varit ett underbart och händelserikt år för vår del. Kort sammanfattat..
Vår storkille fyllde 1 år och fick dagen innan en kusin. Vi flyttade till riksten (trivs såå bra). VIGGO KOM TILL OSS <3! Sommar och ledighet, mys med lillebror. Vi har njutit av våra barn och varit med familjen mycket. Ett riktigt kärleksår helt enkelt :). 2011 innebär jobb för min del har nu varit hemma i två år och börjar längta bort utanför hemmets dörrar få träffa arbetskamrater och vara lite mer "Jessica" igen. Förhoppningsvis börja kolla lite smått på hus. Vi får se men vi välkomnar 2011 med öppna armar och ser fram emot att våra små blir större och att följa deras ständiga utveckling. Många kramar från oss!


JUL ♥


Vill bara säga att vi har haft en underbar jul. Både julafton och juldagen var helt grymma med otroligt god mat, gott sällskap och superfina paket och då speciellt till våra små som fått så mycket fint. Tack snälla underbara familj!

(Bilder kommer...)

Våra små

Då Jessica har bloggpaus tänker jag våldsgästa bloggen och lägga ut lite bilder på vad far och söner gör när mamma är och tränar!


Bloggpaus

Har inte haft ork att blogga nu på ett tag. Det bli bloggpaus ett tag till... Hörs senare

Soft måndag


Måndag idag. Vi kör en lugn dag med lek hemma. Tänkte först åka till öppnis men Viggo hostar lite och vill inte att han ska dra på sig något mer från eventuellt andra sjuka barn. Så idag har vi har läst sagor och sjungt ur sångboken. Vincent sjunger tip tap eller "patt pitt" som han säger. Viggo vart som vanligt kladdig från topp till tå efter lunchen så det var bara att duscha av lite snabbt och byta outfit. Nu vart Viggo trött igen så han ligger i sängen och är påväg att somna. Försöker få Vincent att sova eller vila lite en stund. Fixar disk och tvätt. Ingen spännande dag direkt. Imorgon är Jesper ledig hela dagen, myyys!

Lovely söndag ♥


Ingen söndagsångest här inte! Dammsugit, våttorkat, bytt sängkläder och nu pågår mys här hemma. Tända ljus och julmusik på hög volym, älskar julen och allt runtomkring :). Jesper är iväg och tvättar bilen så även den blir fin och städad idag. Vi längtar till på tisdag för då är det luciafirande på Vincents dagis och det ska bli så mysigt :). Vincent har en ny snygg tomtedräkt och pepparkaksdräkten åker på för Viggos del. Gulligt! ♥

Till middag kör vi soppa, denna gång blir det kantarell och champinjonsoppa. Hoppas Vincent diggar...

Gudagott!


Igår åt vi spenatsoppa till middag och det blev riktigt gott om jag får säga det själv. Lite bacon och rostbröd till, mmm. Vem som åt mest..?



Soppälskaren Vincent såklart :)

Jag älskar er - Gästinlägg

Vincent - du sprider så mycket liv och bus omkring dig och varje minut är en ära att få ta del av.

Viggo - din finuerlige typ, precis som din bror är du framåt, men istället på ett lågmält sätt. Du skrattar, leker och busar och ställer till med hyss!

Jessica - vi har träffats länge, du är min bästa vän och jag kan inte tänka mig en bättre mamma till Våra barn.

Ni tre är det finaste som har hänt mig. Jag älskar er.
Er Jesper

Lilleskrutt sover...

Jag väntar och väntar på att han ska vakna så vi kan ta bussen och åka o handla. Måste fylla på lillens matförråd och hämta paket på posten. Mannen har tagit bilen till jobbet (som vanligt)... Han försover sig mer och mer nu för tiden, undra om det beror på att han vill köra nya bilen ;) eller om han faktiskt försover sig... I vilket fall hade jag velat ha den nu när jag måste fixa lite prylar och så. Men men bussen funkar idag och mina andra ärenden får jag ordna en annan dag.

Störd sömn

Det har flyttat in en sömnsabotör hos oss. Det vaknas klockan 2 och ska lekas frem till 5 ungefär innan man kan somna om. Pappan lider inte nämnvärt då han kan sova sig igenom det mesta, storebror likaså. Mamman däremot får en väldigt störd sömn och huvudvärken kommer som ett brev på posten varje morgon...

Sömnsabotören har börjat med en ny grej, att ställa sig upp mot allt han kan. Inte bara på knä utan han ställer sig helt upp i sängen och mot leksaker. Slut på friden med andra ord...

Den skyldige...


Ändrade planer...

Inatt ringde mamma och berättade att Vincent kräks hemma hos dem. Jippie! Nej inte kul alls stackars liten. Det var bara att åka dit och hämta. Jag och Vincent bäddade ned oss med fyrtioelva handdukar bredvid sängen och jag torkade spyor halva natten sedan har det lugnat ner sig och han har både fått i sig välling och sluppit kräkas något mer. Jag och Jesper känner oss hängiga och illamående så vi är inte på topp direkt. Lilla Viggo verkar ha klarat sig hittills...

Mys, pulka, bio <3

Vi har inte kommit ut än... Haha bakat lussebullar hela förmiddagen och haft lekdejt med Lisa , Jenna och Lollo men snart så. Jespe har gjort choklad på spisen och jag har smörat mackor så nu är allt nedpackat och klart. Vi väntar bara på sömntutan Viggo som måste vakna först, sen ska vi ut :).

Kvällen bjuder på bio för mig och Jesper. Barnen sover hos sin mormor och morfar. Mysigt det ska bli att få se Harry Potter :)

Härliga underbara freeedag!


Har haft min kusin på besök idag, hon och stormagen. Snart får Vincent och Viggo en syssling nämligen, en liten pojke. Kaffe och kaka som Vincent inte fick nog av, han skulle ha "till kaka" hela tiden tillslut fick vi gömma och säga att de var slut... ;)
Flygande jakob står i ugnen så snart blir det middag och lite vin till det. Mmmm gott! Sedan läggdags för lille Viggo som är trött redan nu. Inatt sov han från 19.30 - 05.50 nästan tio timmar i sträck. Somnade om och vaknade 9. Himla skönt! Hoppas på en sådan natt nu igen :)

Vi njuter fredagslugnet och ser fram mot morgondagen som bjuder på en härlig utedag med vänner. Pulkaåkning på Lida med varm choklad samt lussebullar i pauserna.

Trevlig helg!

Viggo 6 månader ♥

Min fina fina pojke blir 6 månader idag! För ett halvår sedan denna tid var man inte så kaxig... ;) Då hade jag nästan precis fått upp min lille på bröstet och snusade på hans underbara lilla huvud. Mammas lillälskling du är meningen med livet!






Liten gnälligo

Har vi här hemma. Vill inte ligga, sitta eller leka själv utan ska bara vara i mammas famn. Mysigt men man blir lite låst mildt sagt.
Orsaken? Liten tand som är påväg upp!

RSS 2.0