Bilder på våra V


Från de senaste dagarna:

 

Här ska man sitta tycker stora V...

 

Min stora kille som aldrig är still

Lillebror får inte sitta där Vincent vill vara för stunden då vill han putta bort honom

Men lika glad är Viggo Liten för det


Sjukstuga

För min del alltså. I måndags hade jag migrän sedan försvann den för att bytas ut mot magont,yrsel och kräkningar Mindre roligt med andra ord. Idag känner jag mig dock piggare har lite lätt yrsel och huvudvärk men inget illamående och jag kan äta igen.

Så nu hoppas vi allt är över och att resten av veckan är sjukfritt. Har ju börjat köra spinning igen och skulle kört i måndags men fick sjuta upp det. Så hoppas jag kan köra imorgon eller på fredag. Vill köra en gång i veckan till en början och förhoppningsvis kunna köra 2-3 ggr snart. Promenader ska det också bli fler av. Vincent börjar ju dagis snart och då tänkte jag gå en runda i samband med morgonlämning på en halvtimme-timme. Skönt att komma igång igen. Har haft ett sjukt sug efter att jogga typ möllerundan men tydligen ska man vänta 6 mån efter förlossning och att springa i december känns ju lagom kul. Men kanske våren 2011.

På tal om annat så är Viggo är världens mysigaste unge. Ha bara ler och ler och jollrar och är allmänt underbar. Måltiderna tar 2 min sedan somnar han utan att behöva läggas. Love him! <3


Gladis...

Sömn


Nu sover de små samtidigt. Inte ofta det händer kan jag lova. Jag och Vincent har precis ätit lunch och lille Viggo låg i babysittern och tittade på. Vincent däckade ihop här nyss och ville ha välling på lunchen. Vällingen äter han i sängen sedan kastar han ut flaskan och somnar.

Idag gick vi upp 09.15 så mamma tackar för sovmorgonen. Vincent brukar vakna mellan 06.30-07.30 och Viggo kan sova hur länge som helst. Viggo är en riktig drömbebis somnar 23.00 för natten sover till 5 eller 6 och får tutte sedan somnar han om och sover till 9-10. Vi har haft tur med både Vincent oich Viggo att de alltid har sovit bra på nätterna. Det är ju så himla viktigt att få sova själv som mamma och pappa. Speciellt nu när jag har båda barnen hemma själv så är det guldvärt att få sova hela natten.

Nu ska jag packa lite inför morgondagens resa och sedan tänker jag skära upp lite vattenmelon, gott!


Nöjd och glad bebis!

Svettigt


Vi har tankat familj och vänner de senaste dagarna.
Grillkväll hos mapa. Där har vi badat och ätit gott tillsammans med min faster och hennes familj samt farmor.
Vincents kusin Pontus har haft sitt namnkalas i söndags. Jättetrevligt och god fika. Det visade sig att en av Pontus presenter från oss (limegrön/vitrandig piké från POP) hade han på sig på kalaset. Haha jag och Elin (hans mamma) tycker uppenbarligen likadant i fina kläder på Pontus :)

Igår körde jag ett spinningpass. Första träningen efter förlossningen och det kändes superbra. Ska köpa nya skor bara så jag slipper få ont i min ena fot. Men sedan är det bara att köra på.

Imorgon åker jag, Vincent, Viggo och mamma till landet där mormor väntar. På fredag kommer Jesper och pappa ner. Ska bli så mysigt och kul. Vincent ska få bada i sjö för första gången :)

Älsklingar ♥


Bildbomb på mina älskade...











(Ja deras mamma gillar att klä dem i randigt...)



Tappad

Ja blogglusten är helt borttappad. Hoppas jag hittar den snart igen.

Vi har det bra här hemma och veckan som gått gick mycket bättre än jag förväntat mig. Även och det har blivit en hel del tårar av ren frustration då man inser att man ibland behöver ett par extra armar. Men Jag har ändå en helt annan ork än då jag var gravid så det är kul. Viggo hänger bara med och är den mst harmoniska lilla bebis du kan tänka dig. Nu vill han ha mer och mer uppmärksamhet och ler så fort han ser sin mamma. Så vi leker och busar hela dagarna :)
Nu denna vecka har mamma, pappa och faster Malin semester så nu finns det många vi kan träffa på dagarna. Jag och mamma var och shoppade i Farsta igår medan pappa passade Vincent. Jätteskönt att få gå och handla i lugn och ro :). Vincent hade haft det jättebra med morfar och de hade hälsat på grannhundarna som Vincent tycker är superkul. Vi var hos mapa hela helgen förövrigt och badade det var ju såå varmt. Jäkligt lyxigt med pool måste jag säga!

Idag ska jag och Viggo till BVC för att väga och mäta honom. Han har blivit en riktig liten tjockis :D
Blir spännande att se vad han väger idag.

1 månad!

Igår blev lillgrabben här hemma 1 månad gammal! Vad fort det har gått. Helt underbart är det iaf att han är här ute hos oss. Han äter och sover och kan nu lyfta huvudet, jollra, le och följa med blicken. Så det händer en hel del med vår älskling Viggo.

Imorgon blir storgrabben 1 år och 5 månader. Vincent är så rolig och härlig med sitt temperament och skratt.
Våra barn är helt ljuvliga!


RSS 2.0