Sjuka!

Usch ja, som rubriken lyder så har vi blivit sjuka här hemma. Med tanke på hur mycket jag hostar och snyter mig är det ett mirakel att Vincent klarat sig, hittills iaf. Så vi håller tummarna att han slipper bli sjuk.
Nu ska jag ringa mormor och se om hon kommer ihåg min nästa BVC tid för den har jag helt glömt bort.

Kram

Härliga dagar


Vi har vart ute hela helgen och njutit av solen och gott sällskap. Det har grillats och vi har ätit gott.
Imorgon kommer min Mama tidning, härligt! Hoppas det blir sol imorgon så jag kan njuta min tidning ute.

Helt otroligt!

Kan nu meddela att vår lilla sockertopp sover just nu i egen säng där han somnat helt själv utan skrik. Det är fantstiskt och jag är mäkta stolt!
Vi gjorde helt enkelt såhär: När blöjan är bytt och lillen fått mat men ändå är gnällig=då är han trött. Så vi la ner honom i hans egen säng och stoppade in nappen, visst gnäller han någon minut men det är inte gallskrik. Vi kollade till honom efter 3 min och då låg han helt tyst och tittade på fönstret i sovrummet sedan 2 minuter senare så sov han.
Vi trodde självklart att det bara vare tur och inte skulle funka igen men nu har vi gjort samma sak och visst sover han och denna gång, helt utan gnäll!

 Åh jag är så glad och det är verkligen underbart skönt för både oss och Vincent. Bra för att få honom att känna sig trygg i sig själv, att kunna somna utan att bli vaggad och att kunna sova i egen säng.

Godnatt allesammans, nu ska en happy mama hoppa i säng hon med!


Lilla Vimse  kollar TV, tidigare idag

När trollmor...


Idag började jag sjunga för Vincent när han blir sådär tröstlös som han blir när han är trött. Vincent är nämligen väldigt bestämd. Han vet verkligen vad han vill vilket är leka, sova och äta och då skriker han tills han har maten i munnen. Nu har han på senaste tiden slutat somna av sig själv, han leker och jollrar tills han är helt slut och inte ens orkar somna =). Så idag provade jag att sjunga för honom mest för att han ska höra och känna att jag är lugn. Och visst funkade det. Fast inte såsom jag hade hoppats. Han blev jätteglad och tyckte det var såå mysigt och låg o tittade storögt på mig. Och vad hände när jag slutade sjunga, jo han blev såklart jätteledsen haha så om jag sjunger blir han tyst men somnar inte. Får hitta något knep att lösa det på =D


Bestämd skrutt




Lycka

Lycka,
sonen som föddes, en kväll i februari.
Lycka,
blickar som möter mina, leenden och joller.
Lycka,
tacksamhet och kärlek.

Så mycket kärlek




Det är en gåva att få följa dig genom livet. Mamma älskar dig oändligt!

Amning

Är så glad just nu. Skruttisen har varit duktig och ätit från mammas bröst hela dagen. Han har den senaste veckan blivit lat för att han fått för mycket flaska och det är svårare för dem att äta från bröstet än från flaskan. Men jag har verkligen försökt få honom att äta från mig igen och nu verkar det fungera. Såå glad! =)

Underbar


Har firat påsk med hela familjen och haft det såå mys. I fredags var vi i nynäs och åt påsklunch. Jättetrevligt att träffa familjen i nynäs, de är så härliga. Lördagen firades också med påsklunch. Min gudfar och hans fru var nere från värmland och hälsade på, alltid kul o träffa dem. I lördags var också min gudson William där med sin mamma/min faster Cecilia, pappa Niclas och lillasyster Nathalie. Nathalie hade verkligen vuxit sedan sist men ingentling i jämförelse med vår klump. Tack allesammans för jättefina påskägg! 
Igår åt vi middag hos J´s föräldrar. De bjöd å min gravidcraving jag aldrig fick då, SMÖRGÅSTÅRTA! Gaah vad jag var sugen på det och nu fick jag det äntligen. Jespers pappa hade nämigen kommit ihåg att jag så gärna ville ha det och planerat att bjuda oss på det en längre tid.
Idag har vi flängt runt som vanligt och sålt däck samt kollat på utemöbler till vår balkong. Vi hittade en del intressanta saker men köpte inget idag.
Nu kollar vi film och lillkillen är nybadad o luktar såå gott! Han sover dock för natten så jag får lukta på honom imorgon istället. Men det gör ju inget, att han sover alltså. Han är så duktig lille Vimse, sover hela nätter nu så mamma får mycket sömn.
Kram

Städat inför


Har städat hela lägenheten idag, så skönt att få det gjort inför långhelgen. Vincent är hos sin farmor så jag kunde få lite egentid. Alltså städa och äta lunch ifred =). Saknar min lille skruttis jättemycket just nu men jag vet att han har det bra hos farmor.
Imorgon ska vi till Nynäshamn och äta påskmiddag. Ska bli kul o träffa min faster och hennes två barn, William och Nathalie. Nathalie är 13 dagar yngre än Vincent och nu har jag inte sett henne på länge så det är roligt och se hur mycket hon har växt. Det är så härligt med påsk och vår, så skönt när man vet att vi går mot ljusare tider. Hoppas ni gör något trevligt denna långhelg.




Glad påsk!

8 veckor 6 dagar


Sedan vår lilla skruttis kom till världen. Känns inte alls som att det bara var nästan 9 veckor sedan vi var på BB och födde honom. Vår älskling, vad fort tiden går!

Pappa busar

I nya kepsen, lite stor men inte länge till!

Mamma är rolig

Underbar!

Du är det bästa som hänt mig. Min fina Vincent!







Love it!


Härlig Tisdag!
Sitter o längtar efter ceasarsallad som blir dagens middag. Har blivit alldeles för mycket tacos på sistone men det är ju såå gott! Fast det är på tiden att vi börjar variera oss lite o startar med GI igen.

Idag var vi på föräldragrupp för första gången. Roligare än vad jag trodde faktiskt och skönt att få prata av sig lite om amning o sånt. Vincent var jätteduktig och satt mest o log nyfiket åt alla där. Måste säga att det va en del storleksskillnad, vår lilla goskille är helt klart störst av alla. Ser fram emot att gå dit igen om 2 veckor.
Vincent kör som vanligt bara små sov"naps" så det blir inte många minuter egentid för mamma men vad gör det när han ger mig världens finaste leenden hela dagarna.

Imorgon ska jag till södertälje och besöka Sara o hennes fina Rasmus ska bli kul att "catch up". Nu ska jag gosa lite med min fina son =)

Kram

RSS 2.0