Bad update!


Jag vet. Har varken haft ork eller särskilt mycket tid för den delen heller. Men nu tänkte jag berätta lite om torsdagen och fredagen. Vi skulle flytta på torsdagen och flyttade ut samt flyttstädade och var ute ur lägenheten vid 16. Vi åkte då och åt middag hos sväris och väntade på att få nycklar till nya lägenheten. Tyvärr drog det ut på tiden och vi fick inte våra nya nycklar förens klockan 23.30 :O

Inte mycket att göra utan vi sov hos sväris och började flytta in våra saker vid 9 på morgonen. Men det var ju inte bara att flytta in som vi först trott utan vi fick städa hela lägenheten då det var kaninhår, ostädat toalett, ostädat kök och ja allt var helt enkelt ostädat. Jättegrisigt och vi vart såklart så himla besvikna! Nu är dock allt städat med hjälp från min bästa underbara mamma som med mig slet hårt och det känns skönt att ha städat på "vårt" sätt så man vet att det är fint och rent.

Vi har packat upp det mesta men en del väntar vi med eftersom svärfar ska bygga bänkskiva över torktumlaren och tvättmaskinen. Kommer bli super!

Idag åt v påskmiddar hos Jespers föräldrar och har handlat på Ikea så nu längtar vi bara tills vi får upp våra nya fina saker :)

Kommentarer
Postat av: Sara "Tiger" Andersson

Åhh vad roligt med nya grejer. Dock trist när folk inte har städat.. urs!!! Ta lite bilder så att man får se hur det blir. Jag är nyfiken. =)

2010-04-05 @ 08:43:29
URL: http://tiger.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej hej:)

Fan vad surt att ni fick nyklarna så sent + att det inet var städet.. Fy! Det är inte okej!



Skönt att ni nu har städat och fixat lite ialla fall, kul med nytt från ikea.. ;)

Hur många rum har ni??

Håller med föregående skribent, kan du inte ta lite bilder o visa;) (??)



Hoppas att du har en skön måndag! Vad gör du en sådan dag??

Ta hand om er! Kramar

2010-04-05 @ 13:30:24
URL: http://lindalewander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0