Onsdag

Är så sugen på att lägga upp lite bilder på lägenheten och lilla gullungen såklart men jag hittar inte grejen jag behöver för att kunna det :( suck.

Kan berätta att vi inte alls har tagit det så lungt som var tanken denna vecka. Igår var en städfirma hos oss och skulle tvätta tak och väggar på vissa ställen i lägenheten. Jag kände inte för att vara hemma med min pojke som gärna ville hjälpa till och städa (läs: gå iväg med dammsugarslangar och byta plats på diverse annat) så vi åkte hem till svärfar. Däremot hade jag ingen bil som tänkt för Jesper skulle lämna in den för att byta vindruta så vi åkte kommunalt. Det gick jättebra och ingen var gladare över att få åka buss än Vincent. Han log hela resan :)

Mindre kul när vi kom till tumba c var det att både rulltrappa och hiss var trasiga och man måste upp så det var bara att släpa upp vagnen för två trappor, pju! Svettigt värre med extra magen kan jag säga. Vi hade det helmysigt hos svärfar. Faster Elin och kusin Pontus kom också dit och vi var ute i det fina vädret mycket. Det känns verkligen att solen tar och både jag och Vincent somnade så fort vi kom hem.

Hade värkar/sammandragningar hela kvällen och bad Jesper packa ner det han ska ha med sig i BB-väskan. Det var nära att vi ringde och förvarnade barnvakt men jag lyckades somna tillslut och imorse var det borta. Däremot "jobbar" kroppen och förbereder sig nog och det är ju faktiskt himla bra!

Idag har jag fixat håret och shoppat lite skor så nu är jag en nöjd och glad mamma :D

Kommentarer
Postat av: Linda

GOdkväll, kan tänka mig att det var lite småjobbigt astt dra upp vagenen för trapporna med bebismagen, stackare..

men snart är du tvåbarnsmamma och har två fina killar att ta hand om ;) Fantastiskt;D



Är det fint på väggar och tak nu i lgh?



åå vad synd att du inte kan ladda upp bilder..

Vem ska vara barnvakt åt vincent när ni åker in till förlossningen??



Ha en skön onsdagkväll! Ta hand om dig!

Kramar

2010-04-28 @ 19:14:22
URL: http://lindalewander.blogg.se/
Postat av: Linda

Är det kanske en lite bebis på gång? :)

Ta hand om dig! kramar

2010-05-01 @ 10:04:09
URL: http://lindalewander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0