Dagen D

Haha nej, skämt åsido. Idag är det namnkalas för vår minsting som gäller. Släkt och vänner kommer snart så time to go! :D

Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas att allt gick bra och att dagen blev som ni tänkt er =)

2010-11-22 @ 14:37:02
URL: http://mariaj85.blogspot.com
Postat av: dee

Nyfiken vad de var ni hoppades på =)

2010-11-25 @ 10:43:11
Postat av: Linda

Hej hej!

Var ett tag sen jag var inne på min blogg och skulle börja blogga lite smått igen..Men fick säga av mig uppdraget som tupperkonsulent för att det inte passar mig just nu, har många andra bitar som jag måste ta tag i innan, bland annat misshandeln som jag utsatts för som barn, så nu har jag börjat i terapi..

Men har nära kontakt med en tupperware konsulent som jag beställar av, så du skulle kunna lämna ditt lock hos mig och så lämnar jag in det, för locket måste gå ända till hennes chef och sen får man nytt lock från ett tupperware lager.

Har precis nyligen fixat ett nytt gummilock till en vän, och det gick utan problem..

Antingen kommer du förbi mig med locket(för jag måste lämna in locket och så får du ett nytt sen) eller så kommer jag förbi dig, vad passar dig bäst?

ska kolla med min vän(tw-konsuluenten) när hon tidigaste kan skicka in den, men jag kan garantera att om du lämnar gummilocket snart till mig så får du ny innan jul ialla fall...

Tur jag kunde hjälpa dig ändå;)



Hoppas du och barnen mår bra och att Viggo växer på, ser på bilderna att han växer så det knakar, känns som om han kom nyss.:)

Går det bra för vincent på förskolan??

Ta hand om er! Stora kramar till er alla

2010-11-25 @ 19:10:19
URL: http://lindalewander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0